Bestselgere


Logitech

Logitech fokuserer på innovasjon og kvalitet, og utvikler personlig datautstyr som er spesielt egnet for dagens digitale verden. Det hele startet med produksjon av mus i 1981 (en nyhet på den tiden), noe som gjorde det mulig å kommunisere med datamaskinen på en mer brukervennlig måte. Vi ble raskt markedsleder i pc-mus, og har videreutviklet musen på mangfoldige vis for å møte de stadig mer krevende behovene til datamaskinbrukerne.

I ettertid har vi utvidet vårt ekspertisefelt til å dekke langt mer enn pc-mus med et bredt spekter av eksterne dataenheter som er det siste leddet mellom deg og pc-en eller spillkonsollen, den digitale musikken din eller underholdningsanlegget ditt.

Logitech selger nå produkter i nesten alle land verden over, og vår ledende, nyskapende teknologi omfatter et bredt spekter av personlig datautstyr (både trådløst og ledningstilkoplet), med spesiell fokus på produkter for pc-navigasjon, spilltilbehør, Internett-kommunikasjon, digital lyd og styresystemer for underholdningsanlegg.

For alle produktkategoriene våre studerer vi hvordan våre kunder bruker digitale enheter. Deretter vil våre utviklere og ingeniører prøve å forbedre disse enhetene og gi kundene en enda bedre trådløs opplevelse – sterkere, morsommere, mer komfortabel, mer produktiv, mer praktisk, mer behagelig.

Hjemmeside: http://www.logitech.no/

Kampanje

Logitech S150 Digital USB Speaker System
PC-høyttalere med USB Tilkobling
50,00
199,00
right
Logg inn

Hvis du har registert deg hos oss tidligere.
Ny kunde? Klikk her for å registrere deg.

Glemt passord?

Blogg RSS for Blogg

Wahoo KICKR Power Trainer

Logitech S150 Digital USB Speaker System
Wahoo KICKR Power Trainer er verdens første iPhone-drevne sykkeltrener. Ta av bakhjulet på din sykkel og koble den sammen med Wahoo KICKR for nøyaktige power målinger, iPhone kontrollert motstand, åpne tredjeparts programvare, og den beste innendørs syklingen på markedet.
3/9