Bestselgere


Philips

Royal Philips Electronics fra Nederland er et solid selskap med en rekke ulike virksomhetsområder. Primært utvikler selskapet helse- og velværeprodukter som bedrer livskvaliteten for mennesker gjennom innovasjon til riktig tid. Som en verdensleder innen helse, livsstil og belysning, integrerer Philips teknologier og design i menneskesentrerte løsninger basert på en grunnleggende kundeinnsikt og vårt budkspa om enkelhet – “sense and simplicity”.

Philips opererer ut fra sitt hovedkvarter i Nederland og har om lag 119 000 medarbeidere fordelt på mer enn 60 land verden over. Med en omsetning på 25,4 milliarder euro (i 2010) er selskapet markedsledende innen hjertebehandling, akuttbehandling og helseprodukter til hjemmebruk, energieffektive belysningsløsninger og nye anvendelsesområder for lys samt livsstilsprodukter for personlig pleie og komfort. Selskapet har en sterk lederposisjon innen flatskjermer, barberings- og pleieprodukter, bærbare underholdningsløsninger og munnpleie.

GLOBAL TILSTEDEVÆRELSE

 

Philips er en verdensleder innen helse-, belysnings- og livsstilsprodukter:

  • Vi er verdens største selskap for helseprodukter til bruk i hjemmet, blant annet innen: Overvåkingssystemer, AED-difibrillatorer, kardiologisk ultralyd, kardiovaskulær røntgen.
  • Vi er nummer 1 på lamper i Europa, Latin-Amerika og det asiatiske stillehavsområdet og nummer 2 i Nord-Amerika. Innen billamper er vi ledende i Europa, Latin-Amerika, Japan og det asiatiske stillehavsområdet.
  • Vi er nummer 1 på barbermaskiner og pleieprodukter for menn globalt sett.
  • Philips er et av de ledende flatskjermmerkene på verdensbasis.

 

Hjemmeside: http://www.philips.no/

right
Logg inn

Hvis du har registert deg hos oss tidligere.
Ny kunde? Klikk her for å registrere deg.

Glemt passord?

Blogg RSS for Blogg

Wahoo KICKR Power Trainer

Wahoo KICKR Power Trainer er verdens første iPhone-drevne sykkeltrener. Ta av bakhjulet på din sykkel og koble den sammen med Wahoo KICKR for nøyaktige power målinger, iPhone kontrollert motstand, åpne tredjeparts programvare, og den beste innendørs syklingen på markedet.
3/9