Facebook
Twitter

BestselgereKjøpsvilkår

Priser og betaling

Priser på varene er oppgitt inklusive moms. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr. 
Betalingsvilkår oppgis i handlevognen, avhenging av valgt betalingsmåte. 
Fraktvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt fraktmetode.

Angrerett

Angrefristen er på 14 dager. 
I tilbakemelding til oss må det framkomme tydellig at dere ønsker å benytte angreretten. Angrefrisen løper fra den dagen dere mottar varen eller en vesentlig del av den. Hvis avtalen gjelder en vare som er laget på bestilling eller en vare som har blitt gitt personlig preg, begynner angrefristen å løpe den dagen dere har mottatt informasjon.

Angrefristen gjelder ikke hvis:
Tjenesten er påbegynt i løpet av angrefristen med deres samtykke, 
prisen er avhengig av svingninger i finansmarketdet, som f.eks. på en aksje, 
varen er i en slik tilstand at den ikke kan leveres tilbake, 
forseglingen på lyd- eller bildeopptak eller dataprogram er brutt. Som forsegling regnes også teknisk plombering.

Når dere benytter angreretten er dere:
Ansvarlig for at varen er i samme forfatning som da dere mottok den. Dere kan ikke bruke varen, men naturligvis kan dere undersøke den forsiktig. Hvis varen skades eller blir borte på grunn av uforsiktig håndtering av dere, frafaller angreretten.

Garantier og service

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

 

Leveranser

Leveransetid

Leveransetided oppgis i handlekurven under respektive fraktmetoder. Hvis en vare har avvikende leveransetid, oppgis det ved den respektive varen.

Pakker som ikke hentes

Hvis dere velger oppkrav som fraktmetode vil varen ligge på deres lokale postkontor i opptil 4 uker. Varer som ikke hentes innen denne fristen blir returnert til oss. For alle varer som ikke hentes, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til 150,-

Returer

Returfrakt må dere selv bekoste med mindre varen er defekt eller vi har levert feil vare. Retur skal sendes som brev eller pakke, ikke som oppkrav. Ved bytte betaler vi for frakt av ny vare til dere.

Når dere benytter angreretten må dere, 
hvis det gjelder en vare, sende eller levere den tilbake til oss, 
hvis det gjelder en tjeneste, gjøre materialet tilgjengelig for oss, med mindre dette skulle innebære problemer for dere.

Tilbakebetalingsplikt: 
Hvis dere benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake deres betaling for vare senest 30 dager etter at vi har mottatt varen, eller hvis det gjelder en tjeneste senest 30 dager etter at vi har fått melding om at dere ønsker å benytte angreretten. Dere må selv betale eventuelle returkostnader for å sende tilbake varer.

Se også Forbrukerrådets hjemmesider for mer informasjon om deres rettigheter.

 

Personopplysninger

Med mindre du samtykker til noe annet, kan Datahandel.no kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendige for at Datahandel.no skal kunne gjennomføre handelen med deg. Dine personopplysninger utleveres kun til andre hvis det er nødvendig for at Datahandel.no skal få gjennomført avtalen med deg, (f.eks. adressedetaljer til Posten) eller i lovbestemte tilfeller. Opplysningene befinner seg hos Datahandel.no, det vil si på serverne til vår leverandør av nettbutikkløsning, Nordisk eHandel. Nordisk eHandel har levert nettbutikkløsninger siden 1996 og oppgraderer og sikkerhetssjekker våre servere kontinuerlig. Kontakt oss dersom du har spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker at vi sletter eller endrer personopplysningene.

Vår betalingsløsning er levert av BBS/Nets og vi besitter ingen informasjon om dine kreditkort.

right

Blogg RSS for Blogg

Wahoo Fitness lanserer Wahoo Blue HR pulsbelte

Wahoo Fitness lanserer Blue HR, verdens første Bluetooth Smart pulsbelte. Med avduking på CES 2012, gjør Blue HR bruk av kraften i Bluetooth Smart Ready enheter, og transformerer smarttelefonen til å bli en alt-i-ett treningspartner.
11/1

BlueLounge The Sanctuary

Storebroren til BlueLounge Refresh som kan lade nesten alle mobilenheter på markedet. Over 1500 forskjellige enheter.
4/10

BlueLounge Refresh

Smart ladestasjon for iPod , iPhone, Blackberry og alle telefoner med mini- og mikroUSB
28/9