Facebook
Twitter

BestselgereKundesenter 

 

 

icon_cart1 Hvordan handle

 

Finne frem til vare på Datahandel.no

Når du kommer inn på www.datahandel.no  så kan du finne varene du ønsker ved å benytte søkefeltet eller bla i kategoriene på venstresiden.

 

Når du har funnet fem til din ønskede vare

Når du er inne på selve varen, kan du lese produktinformasjonen og spesifikasjonene for å bli mer sikker på at dette er riktig vare. Her har du også muligheten til å finne tilbehør og alternative varer under selve varen nederst på siden.

 

Innhold i handlevognen og til kassen

Når du har valgt antall og trykket "Legg i handlevogn"-knappen, legger den valgte varen seg i handlevognen og vil vises i handlevognen opp til venstre. For å gjennomføre bestillingen må du trykke i handlevogn feltet.

 

Logg inn og registrer deg

For at du skal kunne gå til kassen kan du logge deg inn som kunde eller kun sjekke ut som gjest. Fordelen med registrering er at dine leveringsopplysninger ligger lagret.

Er du allerede registrert kunde, men har glemt passordet, kan du enkelt legge inn den registrerte e-posten din, så vil vi sende deg passordet på e-post.

 

Riktig adresse, frakt og betalingsmåte

Når du er innlogget må du se over at informasjonen er riktig, slik at varene blir sendt til riktig adresse og på ønsket måte.

Du kan, om du ønsker, endre din bostedsadresse, leveringsadresse, betalingsmåte og fraktmåte.

 

Betalingsalternativer

Hvis du ønsker å betale med VISA eller MasterCard vil du bli sendt videre til Netaxept sine sikre sider for å fylle ut kortinformasjon. Her vil du også måtte oppgi ditt passord for verifisering med Verified by VISA eller Mastercard 3D Secure.

 

Bekreft din bestilling

Når du skal bekrefte din bestilling må du se over at alle opplysninger stemmer, slik at varen blir sendt riktig, med riktig antall varer.

Hvis alt er riktig, trykker du på " Bekreft" for å lagre din ordre.

 

Gjennomført handel og ordrenummer

Når du har bekreftet din bestilling vil du få opp en spesifikasjon som viser deg hvilke varer du nettopp har bestilt, samt at du får et ordrenummer.

 

Betaling Betaling

 

På Datahandel.no har du mulighet til å både betale med VISA/MasterCard, faktura eller delbetaling.

 

VISA og MasterCard

Betaling med kort hos Datahandel.no er trygt og enkelt. Korbetalingsløsningen er levert av NETS (Tidligere BBS), og all kommunikasjon er kryptert for din sikkerhet. Ingen kortinformasjon blir lagret på våre servere så du kan føle deg helt trygg. 

 

Faktura og delbetaling

Faktura- og delbetalingsløsningen leveres av Klarna. Klarna Faktura er fakturaløsningen hvor du får en faktura på e-post etter du har gjort ditt kjøp, og denne fakturaen må betales i løpet av 14 dager. Klarna Konto er delbetalingsløsningen hvor du kan velge å dele opp kjøpesummen og betale månedlige avdrag i 24 måneder.

 

Frakt Frakt

 

Datahandel.no sender sine varer med Posten.

Små bestillinger kan sendes som vanlig brevpost, men her er det ingen sporing eller forsikring av varen.

Større bestillinger og bestillinger over kr. 400,- sendes med Posten Klimanøytral Servicepakke. Dette er et nytt produkt fra Posten til samme pris og leveringstid som tidligere. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og kompensere for resterende utslipp. Les mer på www.posten.no/miljo

 

right

Blogg RSS for Blogg

Wahoo Fitness lanserer Wahoo Blue HR pulsbelte

Wahoo Fitness lanserer Blue HR, verdens første Bluetooth Smart pulsbelte. Med avduking på CES 2012, gjør Blue HR bruk av kraften i Bluetooth Smart Ready enheter, og transformerer smarttelefonen til å bli en alt-i-ett treningspartner.
11/1

BlueLounge The Sanctuary

Storebroren til BlueLounge Refresh som kan lade nesten alle mobilenheter på markedet. Over 1500 forskjellige enheter.
4/10

BlueLounge Refresh

Smart ladestasjon for iPod , iPhone, Blackberry og alle telefoner med mini- og mikroUSB
28/9