Bestselgere


BlueLounge Refresh

BlueLounge Refresh er en ladestasjon med plass for tre eller flere enheter, som du anvender selv eller deler med andre. Med sin kompakte design passer den til de fleste nye enheter som lanseres på markedet idag. Du kan for eksempel lade to iPod/iPhone samtidig som du lader en Blackberry og et Bluetooth headset. Ja og ikke bare det, men ved å bruke de to iPod/iPhone og to av dine egne iPod/iPhone ledninger, så kan du til og med lade fire iPod/iPhone samtidig! Perfekt for hele familien eller på kontoret!

BlueLounge Refresh | Datahandel.no

Foruten de to innebygde iPod/iPhone kontaktene, leveres BlueLounge Refresh med de kontakter som de fleste nye enheter produseres med: Mini og mikroUSB. Disse kontaktene er raskt på vei til å bli en standard for alle mobiltelefoner, så Refresh kommer dermed til å være anvendbar i lang tid fremover.

For alle situasjoner

På soverommet trives man best når man er to, noe som innebærer minst to eller tre enheter, så hvorfor ikke dele ladestasjon med hverandre?

Kjøkkenet er jo familiens midtpunkt, så med en BlueLounge Refresh oppå kjøkkenbenken kan alle familiemedlemmene ladde sine enheter mens dere drøfter dagens hendelser under middagen.

Stuen er plassen for avkobling og omgang med venner. En BlueLounge Refresh her er alltid tilgjengelig for deg og dine gjester.

På kontoret kan du nå alltid lade både dine personlige og dine kollegers enheter samtidig. Den vinklede ledningsveggen forsikrer at du bekvemt kan se om samtaler eller SMS kommer inn.

Konferanse og pauserommet er eksempel på andre steder der mennesker samles og kan dele på en ladestasjon for å lade sine enheter.

Enkel å anvende

BlueLounge Refresh | Datahandel.no

Det eneste du trenger å gjøre er å velge ut den/de kontakter som passer, eller tilkoble enheter til USB-kontaktene, og deretter dra dem opp på den gummierte ledningsveggen. Observer at kablene "husker", så etter en ukes bruk ligger de fortsatt på sin plass for hurtig og enkel tilgang.

EL

Varer som nevnes i nyheten

Kampanje

BlueLounge Refresh
Ladestasjon for iPhone, iPod, Blackberry Mini og mikroUSB
225,00
899,00
right
Logg inn

Hvis du har registert deg hos oss tidligere.
Ny kunde? Klikk her for å registrere deg.

Glemt passord?

Blogg RSS for Blogg

Wahoo RFLKT iPhone Powered Bike Computer

BlueLounge Refresh
Wahoo RFLKT fra Wahoo Fitness er verdens første iPhone-drevne sykkelcomputer! All kraften i din iPhone finner du nå i størrelsen med en slank sykkelcomputer.
3/9